Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] - Samudra Record

946,108
Download lagu free Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] tercepat - DownloadLaguindo.Net , Mendengarkan musik mp3 terbaik di situs web DownloadLaguIndo.Net, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu gratis Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] oleh penyanyi Samudra Record MP3 kecepatan tinggi - Download Musik Mp3 - di sini, Dengarkan musik baru Dengarkan musik yang bagus di DownloadLaguIndo.Net - Puncak musik. Download Lagu gratis mp3 baru - Website DownloadLaguIndo.Net download musik gratis kecepatan tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis.
Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] - Samudra Record | Lagu TerbaikFree Download lagu Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] - Samudra Record | Lagu Terbaru

Lirik lagu: Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music]

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
Lihat Lebih
Tags

LAGU

"Scarecrow"(Soundtrack Version)

Lord Hector Diono Official

185

Mine

BAZZI

49,696,571

Music

Oerbeatz

3,928

Hiburan

KANG MASRURI. SE, MM

28

VIDEO MUSIK