Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] - Aang Wie

262
Musik Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] - Aang Wie | Mp3 BaruDownload Mp3 Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] - Aang Wie | Musik Terbaik
Lagu mp3 Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] oleh penyanyi Aang Wie hot - Download Lagu Mp3 Gratis - di situs web, lagu mp3 sampai jumpa di situs web DownloadLaguIndo.Net. semoga kamu Dengarkan musik menyenangkan. Baru musik tercepat Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] - lagu pop - di DownloadLaguIndo.Net, Download lagu gratis, download lagu mp3 Indonesia. Download kualitas lagu - di DownloadLaguIndo.Net, download lagu berkualitas tinggi, download lagu mp3 Indonesia.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu
Lihat Lebih

LAGU

Sanjha Muka Gaya Aye

saqlain_123

1,619

123

Aye La Pyae Win

136

01 Track 1

eagle eye123

4

VIDEO MUSIK