Tangise Sarangan - Nella Kharisma -

1,766,297
Dengarkan dan download lagu Tangise Sarangan - Nella Kharisma oleh penyanyi DownloadLaguIndo.Net Mp3 gratis yang tercepat di DownloadLaguIndo.Net. Access DownloadLaguIndo.Net untuk mendengar dan download tentang Lagu-lagu yang kamu suka. Download Lagu India. mendengarkan musik mp3 Tangise Sarangan - Nella Kharisma Terbaru - Lagu Malaysia - di DownloadLaguIndo.Net, Download gratis musik mendengarkan musik-senang bersama, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik online - di sini, Download Lagu Mp3 gratis di DownloadLaguIndo.Net, download lagu mp3 terbaru gratis.
Download Mp3 Tangise Sarangan - Nella Kharisma -  | Lagu GratisTangise Sarangan - Nella Kharisma - | Lagu Online

Lirik lagu: Tangise Sarangan - Nella Kharisma

sarangan sing dadi saksi
nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

lilo, aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
ning pinggir telogo tak culne sliramu

piye, aku kudu piye
yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

sarangan sing dadi saksi, nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu

lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu
karo wong ayu sing dadi pilihanmu, karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Lihat Lebih
Tags